Hunddagis

Värmdös hunddagis

Vår lokal är 330 kvm stor med boxar som är 3,5-18 kvm stora som alla är godkända av länsstyrelsen. Det stora huvudhundrummet är ett stort och ljust rum där vi har byggt halvväggar som givit oss 5 boxar på ca 11-17,5 kvm, 3 st hundsrum ligger precis vid entrén, två bås i köksdelen nära baksidan samt 3 hundrum i vår helt nya del av lokalen. Vi har en av länsstyrelsen godkänd rastgård på baksidan.


 

 

Information:

Vi tar bara emot kastrerade hanar om inget annat är överrenskommet. 

 

Valp räknas upp till 1 års ålder.

 

Löptik 25% extra den månaden för omplacering av rum & enskild promenad. 25% rabatt ifall man behåller hunden hemma under löp.

 

Endast försäkrade och vaccinerade hundar kan tas emot.


För att  skriva in din hund finns en intresseanmälan på denna sida. Vi ser gärna att du mailar oss information om hunden, när du vill börja osv, det går självklart bra att ringa oss för att ställa frågor.

 

Telefontid:

Måndag - Fredag: 08.30-15.30

 

Telnr: 0739-73 89 73

Mail: kontakt@varmdohunddagis.se

 

Priser för hunddagis klicka här!

Varför kostar det så mycket med hunddagis?

Lokalen som hundarna vistas i måste vara godkänd av länsstyrelsen. När länsstyrelsen kommer och godkänner lokalen så tittar de på de olika hundrummen och mäter utrymmena. Varje hund ska ha en viss bestämd kvm yta att röra sig på beroende på hundens mankhöjd. En stor hund kräver större yta än en liten.

Ex. En stor hund på över 56cm i mankhöjd tar lika mycket plats som 2 hundar i mankhöjden 36-45 cm. Efter evighets pusslande så kommer man fram till ett antal hundar som får vistas i lokalen efter antal kvm som man fördelat på de olika rummen och mankhöjder på hundarna.

Detta leder till att det blir givetvis betydligt lönsammare och mer lätthanterat att ta in små hundar än stora. Därför är det många dagis som tar in små hundar istället för större hundar.

 

Men jag är ju inte som alla andra i tänket när det gäller hunddagis! Jag vill ge hundarna mycket motion samt lek och bus inne som ute.

I min värld ska en hund få vara just hund med flockkänsla. För att ge hundarna denna möjlighet, behövs utbildad personal med 100% fokus. 


Vi går långa promenader som är på ca 2,5h lång per grupp. Vi jobbar med lösspringargrupper för de hundar som kan vara lösa i skogen utan att jaga vilt. Valp/ung hundar där energi och lek är ett stort behov. Promenad/aktivering för de lite äldre hundarna.

Alla raser och åldrar är välkomna till oss. Därför skiljer sig priset beroende på storlek på hunden och ålder.