Om oss

Copyright @ All Rights Reserved

Om oss

Ägare och chef:

Josefine Olofsson

 

Född år 1988

Bor i ett hus i Herrviksnäs här ute på Värmdö med min dotter som är född 2011.

Har ett brinnande intresse för djur sedan barndommen och har genom åren dragit hem ett antal hemlösa djur på egen hand.

Mina vänner och bekanta har stor tillit till mig när det gäller passning av sina hundar och har i alla år frågat mig om hjälp.

Utbildad djurvårdare på Djurgymnasiet liljeholmen 2005-2008.

Har jobbat på djurbutiker, hunddagis och varit jourhem åt den ideella föreningen djurens chans som hjälper hemlösa katter. Har även hjälpt vänner och bekanta med diverse hundproblem.

Van att arbeta med både stora och små hundar.

Egna hundraser under åren: Rottweiler, amstaff, Tollarblandning, tibetansk spaniel, dvärgpinscher.

Nu: 3 egna katter och 3 hundar. En omplaceringstik som heter Tessie och är född Januari 2014, Tumla är en schäfer/rottis tik född Maj 2015 och lilla Tira född November 2016 som är en blandning mellan pomeranien och chihuahua.

Anställd

Angelica Viström

Född år 1979

Jag har 20+ års erfarenhet av hundar nu och har sedan 15 års ålder arbetat med hundar. Jag är utbildad valp och vardagslydnads-instruktör genom Hundens Hus och jag drev eget hunddagis 1999-2002 i Nacka, jag har gått hunddagisutbildningen på Aurora hundtjänst.

 

Jag har två hundar, Bandit en Grand Danois född 2014 och Harley en blandras född 2015.

Jag har stor erfarenhet av hundar med problem då det är min passion att hjälpa dom ta sig igenom problemen. Jag har själv haft flera hundar med aggressions problematik, rädslor som yttrat sig i aggression är också något jag finner givande att jobba med då jag får vara med på resan med hunden. Ideellt arbete är en stor del av mitt liv och även där är det djuren som tar plats. Jag har räddat hundar både i Sverige och andra länder men nu hjälper jag hemlösa katter.

 

Anställd

Devi Rydwall-Menon

Född 1995.

Bor både på Värmdö och i Solna.

Utbildad djurvårdare på Djurgymnasiet och tog examen 2014.

Jag har alltid älskat djur sen jag var liten. Min största dröm är att jag vill jobba utomlands med djur, kunna rädda arter som är utrotningshotade.

Har även haft praktik på hunddagis och sedan har jag tidigare jobbat på Arken zoo. Idag har jag en gatuhund från Rumänien ca 8 år gammal och en gammal katt, men har även haft häst när jag var yngre.

Anställd

Sofia Eriksson

Född 1997

Bor inne på Söder tillsammans med min familj. Har jobbat här på dagiset sedan Oktober 2016.

Är utbildad djurvårdare med inrikting hund på Djurgymnasiet i Liljeholmen.

Har jobbat på olika hunddagis innan jag kom hit.

I dagsläget har jag ingen hund men har en katt och en kanin hemma. Jag planerar att skaffa hund de närmsta åren och då blir det en jakt springer spaniel.

Anställd

Sanna Malmsten

Född 1995

Bor i Hammarby Sjöstad med min familj och min Springer spaniel Tindra som är född 2011.

Har även en häst född 1997 som står på Siggesta Gård.

Gick hästlinjen på Realgymnasiet som ligger i Liljeholmen.

Jag har jobbat på flera olika stall tidigare och även på hunddagis. Jag har livslång erfarenhet av hundar då jag växt upp med Rottweiler och min mormor födde upp Griffon/Shih Tzu som jag har hjälpt till med.

Anställd

Michaela Ericsson

Född 1980

Bor på Ingarö med min man och våra två barn, födda 2006 och 2007. Vi har inga djur för tillfället, då vi fick ta bort vår hund 2015. Han hette Nemo, var en stor schäferblandning och kom från Hundstallet i Stockholm. Hundar som jag haft innan är shetland sheepdog, papillon, och golden.

 

Jag utbildade mig till djurvårdare på Säbyholms naturbruksgymnasium 2005. Under den tiden praktiserade jag på hunddagis och även på Hundstallet. Det gav mig en ordentlig mersmak för yrket. Jag är nöjd när hundarna är avslappnade och trygga därför jag jobbar mycket med positiv förstärkning.

Anställd

Ida Hjelm

Född 1998

Bor på Ingarö med min familj och min hund Izza född 2013. Jag har tidigare haft labrador och golden, har också ett stort intresse av ridning. Jag är utbildad djurvårdare på realgymnasiet och tog examen 2017. Jag har förutom min praktik här som ledde till jobb praktiserat i stall och i zoobutik. Jag hoppas studera vidare till vetreinär eller hundmassör.